Accomodatie

Woonkeuken

Woonkeuken

De accommodatie is comfortabel en ruim. Beneden is de grote woonkeuken met houtkachel. Daarachter is een grote zitkamer en een bibliotheek.

Op de eerste verdieping zijn de gastenkamers. Drie gastenkamers zijn 25-30 vierkante meter met een dubbel bed en een enkel bed en geschikt voor 1 of 2 personen. Een vierde kamer is iets kleiner en voor 1 persoon geschikt. Op elke kamer staat een schrijftafel en een comfortabele stoel.

Bibliotheek

Centraal zijn een telefoon en internetaansluiting aanwezig. Sanitair wordt gedeeld, er zijn 2 badkamers en 2 aparte toiletten. Bekijk meer foto’s van de accomodatie. De tuin rond de boerderij is 3000 m² groot. We hebben diverse zitjes in zon en schaduw met stoelen, ligstoelen en hangmatten onder de walnoten- en fruitbomen. U kijkt op schapen, een wijngaard en bossen en als u uw ogen sluit hoort u het geluid van de buizerd of bonte specht.

Naast de herstelweken verhuren wij de boerderij aan groepen tot 12-14 personen. Eerder hebben bijvoorbeeld een groep mandenmakers en een zangkoor met veel plezier van het huis gebruik gemaakt. Wilt u hier meer informatie over gebruikt u dan het contactformulier.

 

1e slaapkamer