Dagritme en Activiteiten

Activiteiten ’s Ochtends begeleidt een van ons een vorm van bewegingsmeditatie/ mindfulness. Informatie over stress en ontspanningsoefeningen zetten we in om u zelf te trainen in het afwisselen van inspanning en ontspanning. Creatieve activiteiten verzetten de zinnen en gebruiken we om uw herstelproces een andere impuls te geven. U kunt beeldend werken met zachte steen, hout en klei en tekenen of schilderen. Tuinieren, tafeltennissen, klussen, koken & bakken, houtvuren stoken, fietsen en wandelen brengen beweging en plezier. Wij stemmen het programma waar mogelijk af op ieders persoonlijke wensen.

Dagritme en activiteiten

Leefritme We bieden u een leefritme met een afwisseling van rust en activiteiten en tevens periodes van stilte. Zo kunt u op uzelf zijn en zullen er ook gezamenlijke activiteiten zijn. We verwachten van u een kleine bijdrage aan de dagelijkse huishoudelijke taken die we natuurlijk met u afstemmen.

De keuken is gezond en afwisselend en houdt rekening met dieetwensen.

De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Detailkaarten zijn aanwezig. Twee fietsen met voldoende versnellingen staan klaar, u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen.