Gastenboek


 • Aline - juni 2012

  Mijn week vakantie in het huis van Froukje en Karen kan ik scoren op een dikke 8. Het huis en de slaapkamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en zien er fris en verzorgd uit.

  Wat was goed voor mij:
  – niets te hoeven
  – de prachtige, soms sprookjesachtige natuur
  – de overweldigende rust, zelfs de blatende schapen konden daar geen afbreuk aan doen.
  – het prachtige Franse dorpje
  – goed gezelschap en een goed gesprek
  – lekker wandelen, fietsen en lekker verdwalen
  – in de tuin werken
  – met speksteen werken in de zon
  – stadjes in de buurt verkennen
  – lekker glas wijn drinken
  – de massage en de yogales
  – en niet te vergeten het geweldige eten, elke dag weer.

  Ik ga de gastenweek zeker aanraden bij mensen die even tot rust moeten komen en hun hoofd op orde willen krijgen.
  Super bedankt dames!

  Aline

 • els - januari 2011

  Ik heb juni een SUPER week gehad bij Froukje en Karen. Ik had een burn out en kreeg begeleiding van een CSR coach. Toen ik op de site van CSR over deze mogelijkheid las, vond ik dit een geweldig concept.
  Het onderkomen is geweldig en erg sfeervol ingericht. In de tuin is het uitzicht fantastisch en de omgeving zó rustgevend. Het huis is met liefde ingericht en alle meubelstukken en attributen hebben een eigen verhaal. Deze week heeft me meer innerlijke rust gegeven, omdat niets hoefde, maar veel mogelijk was. De dag startten we met yoga, om daarna te doen waar je zin in had. In mijn geval, wandelen en wild en vogels spotten, fietsen, schilderen en beeldhouwen. Deze laatste passie is hier geboren. We zijn ontzettend verwend met heerlijke maaltijden en ik heb me er helemaal thuis gevoeld. Froukje en Karen is echt niets teveel om het je naar de zin te maken, maar ze brengen hun passie voor deze omgeving ook zeker over! En ik heb genoten van de gesprekken met jullie en de humor!
  Zonder burn out zou ik ook nog graag een keer komen. Deze week heeft me een stuk verder gebracht in mijn herstelproces! Echt een bijzondere ervaring!

 • Ed - oktober 2009

  Een week voor mezelf, om een en ander op een rijtje te zetten. Prettige sfeer, lekker gewandeld, super heerlijke maaltijden en een relaxed dagritme.

 • Gerda - oktober 2009

  De week heeft me heel erg goed gedaan. Echt een rustpunt. Kostbaar jullie te hebben leren kennen. De keuken zo gezellig, de houtkachel, de tuin, de rust, het uitzicht, Frankrijk. Schoon, met zorg en liefde ingericht, ook de slaapkamer. Sanitair prima. Trefwoorden: zorg, aandacht, vrijheid. Een combinatie die toch vrij uniek is.

  Het dagritme vond ik prettig. Het is belangrijk dat je je vrij kunt voelen zo’n week, vrij om te gaan en te staan. Persoonlijke aandacht geven jullie, zonder opdringerig te zijn, hartelijk en inlevend.

  Het zijn ‘kleine’ dingen die zo’n goed en warm gevoel geven: de kruiken, de nieuwe kaart, onverwoestbaar optimisme van Froukje dat het goed zou komen met mijn auto, de kop thee die wordt neergezet, een croissantje, appels en noten, de enorme toewijding van Karen voor het (heerlijke!!) eten, …..

  Een aanrader voor iemand die even, om wat voor reden ook, bij wil komen, op zich zelf wil zijn in de geborgenheid van anderen.

 • Jolien - juli 2009

  Het eerste contact via mail en telefoon was goed en klopte helemaal met hoe het In Frankrijk werkelijk was. De stille avondwandelingen en de rust in en om het huis waren heerlijk. Het beeldhouwen in zachte steen met behulp van raspen en vijlen was een ontdekking voor me en de betekenis die het in de loop van de week voor me kreeg was zeer verrassend. Jullie zijn geen hulpverleners maar waren er wel wanneer je nodig was. De zorg en aandacht voor het eten gaven nieuwe inspiratie!

 • Lian - juli 2009

  Ik heb eindelijk tijd voor mezelf genomen. Dat was niet direct makkelijk maar gaandeweg de week kwam nieuwe energie los. Bedankt voor de ruimte die jullie boden, jullie persoonlijke zorg en aandacht, het meedenken en –doen met inspanning en ontspanning op maat vooral toen de moeheid loskwam. Ik heb een bijzondere week gehad.Schrijf in het gastenboek